KURS:

Angio og intervensjon

med workshop
15.–17. februar 2023
Sted: Thon Hotell Opera i Oslo sentrum

Publisert Sist oppdatert

Program Påmelding

Læringsmål:
Etter endt fagkurs skal deltageren ha fått en fordypet kunnskap i nevro-, thorakaleog abdominelle prosedyrer. Videre skal deltageren ha fått utvidet kunnskap om RFog MW ablasjoner, embolisering av v. porta og forskjellige karmalformasjoner, samt innsikt i verdien av god diagnostikk for selektering av slagpasienter, og trombektomibehandling. Deltageren skal også ha fått oppdatert kunnskap om barne-intervensjoner og CT-punksjon/ intervensjoner, samt ferdigheter gjennom en hands-on workshop der deltageren får testet utstyr på fantom.

Målgrupper: Radiografer, radiologer og alle med interesse

• Tre dager
• Pris for medlemmer: Kr 6900
• Ikke medlemmer: Kr 8.900
• Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag.
• Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting: Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1395, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: [email protected]

Merk:

  • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrre de som sitter bak deg.
  • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)


Program Påmelding

Powered by Labrador CMS