FAGKURS:

Anvendt, praktisk og administrativt strålevern

Dato: 13.–14. november 2024
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Publisert Sist oppdatert

Påmelding

Fagkurset vil tradisjonen tro bli lagt til de to dagene etter DSAs novembermøte.

Læringsmål:

Deltageren skal etter endt fagkurs ha fått oppdatert kunnskap om optimaliseringsprosesser innen bildediagnostiske undersøkelser, angio- og intervensjonsbehandling og CT. Deltageren skal også ha fått en innføring i hvordan jobbe kunnskapsbasert, om hvordan hen kan starte opp et optimaliseringsprosjekt på avdelingen samt få oppdatert kunnskap om berettigelse innen strålebruk.

Deltageren skal etter endt fagkurs ha fått ny og oppdatert kunnskap om grunnleggende praktisk og teoretisk strålevern, ha fått en innføring i dosebegreper og utregning av doser samt fått oppdatert kunnskap om nye metoder og ny forskning på strålevern innen medisinsk strålebruk.

Målgrupper: Radiografer, strålevernkoordinatorer, strålevernkontakter, radiologer, medisinske fysikere og andre med interesse.

  • To dager
  • Pris for medlemmer: Kr 5200
  • Ikke medlemmer: Kr 7200
  • Hotell: Kr 1500 inkludert frokost og treretters middag.
  • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

Medlemmer av nordiske radiolog-, radiograf- og fysikerforeninger får også medlemspris.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting

Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:
http://www.thonhotels.no/?firma=TVA013575

Klikk her på lenken over for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset (tilknytningsdøgn) skulle overstige kr 1495, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: hans@radiograf.no

Merk:

Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrrer de som sitter bak deg.

Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS).

Påmelding

Powered by Labrador CMS