FAGKURS:

Bildebehandling

for alle med interesse

Dato: 1.–3. februar 2023

Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Fagkurset planlegges med fysisk tilstedeværelse
Du skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under deltagelsen din på vårt fagkurs. Konferansehotellet har store fellesarealer, slik at det er enkelt å holde eventuelle avstandsanbefalinger til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet. Det gjelder blant annet antall deltagere, avstand i konferanserommet og utenfor, trygg gjennomføring av måltider, tilgang til håndsprit og generelt ekstra renhold. Det planlegges ingen digital overføring eller deltagelse, og fagkurset vil bli utsatt om fysisk samling ikke kan gjennomføres . Se ellers våre faglige webinarer her på nettsiden: https://kurs.radiograf.no/fagkurs/webinar/108839

Publisert Sist oppdatert

Påmelding Program

Læringsmål:

Etter endt fagkurs skal deltageren ha fatt styrket sin kunnskap om bildebehandling på diagnostiske modaliteter, med hovedvekt på konvensjonell røntgen og CT. Deltageren skal ha fått ny og oppdatert kunnskap om generelle prinsipper om digitale bilder, detektorteknologi, støy, oppløsning, SNR, CNR, EI, EI-target, dose creep, optimale valg av eksponeringsparametre, AEC, sensitivitet, spesifisitet og stråledoser. Deltageren skal også ha fått ny og oppdatert kunnskap om å vurdere et godt bilde, og om bildekvalitetsverktøyene VGA, ROC og IC, samt ha fått en innføring i og diskusjon rundt utdanning og fremtidens muligheter og behov.

Målgrupper:
Radiografer, stråleterapeuter, radiologer, fysikere og andre med interesse.

• 3 dager
• Pris for medlemmer: Kr 6900
• Ikke medlemmer: Kr 8900
• Hotell: Kr 1500 inkludert frokost og treretters middag.
• Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting: Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1395, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: [email protected]

Merk:

  • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrre de som sitter bak deg.
  • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)Påmelding Program

Powered by Labrador CMS