FAGKURS:

CT godt & blandet

for radiografer og radiologer

Dato: 18.–20. oktober 2023
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Publisert Sist oppdatert

Påmelding Program

Læringsmål:

Etter endt fagkurs skal deltakeren ha fått oppdatert og ny kunnskap om optimalisering av CT-protokoller med søkelys på bildekvalitet og dose, samt ha fått kjennskap til de forskjellige leverandørenes løsninger for dosemodulering og håndtering av metallartefakter. Deltakeren skal ha fått styrket sin kunnskap om CT-teknikk og diagnostikk på forskjellige anatomiske områder og problemstillinger, samt kjenne til betydningen og nytten av CT-undersøkelsene for klinikerne. Gjennom denne kunnskapen skal deltakeren være i stand til å reflektere og evaluere egne CT-protokoller, og bidra aktivt til optimalisering av protokollene i tverrfaglig samarbeid.

Målgrupper:

Radiografer som jobber med CT, både de med kort og lengre erfaring, samt kliniske fysikere som jobber med CT, radiologer og andre med interesse.

  • Tre dager
  • Pris for medlemmer: Kr 7000
  • Ikke medlemmer: Kr 9000
  • Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag.
  • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

Medlemmer av nordiske radiolog-, radiograf- og fysikerforeninger får også medlemspris.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting

Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1395, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: hans@radiograf.no

Merk:

  • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikkeskjermen forstyrre de som sitter bak deg.
  • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)

Påmelding Program

Powered by Labrador CMS