FAGKURS:

CT hjerte

for radiografer og radiologer

Ny dato: 2.–4. november 2022
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum CT

Fagkurset planlegges med fysisk tilstedeværelse
Du skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under deltagelsen din på vårt fagkurs. Konferansehotellet har store fellesarealer, slik at det er enkelt å holde eventuelle avstandsanbefalinger til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet. Det gjelder blant annet antall deltagere, avstand i konferanserommet og utenfor, trygg gjennomføring av måltider, tilgang til håndsprit og generelt ekstra renhold. Det planlegges ingen digital overføring eller deltagelse, og fagkurset vil bli utsatt om fysisk samling ikke kan gjennomføres . Se ellers våre faglige webinarer her på nettsiden: https://kurs.radiograf.no/fagkurs/webinar/108839

Publisert Sist oppdatert

Påmelding Program

Læringsmål: Etter endt fagkurs skal deltakeren ha fått oppdatert kunnskap om hjertets og kransårenes anatomi og skal kjenne til anbefalinger og indikasjoner for bruk av CTA hjerte. Deltageren skal ha styrket sin forståelse for grunnleggende EKG, kunne identifisere de vanligste hjerterytmer og arytmier, samt kjenne til administrasjons- og forsiktighetsregler og bivirkninger for medisiner som brukes i forbindelse med CT hjerte. Videre skal deltageren kjenne til hovedleverandørenes løsninger for CT hjerte og fått tips om optimalisering og problemløsning. Deltageren skal også forstå nytten og bruken av CT i tavi-utredning, samt ha fått et innblikk i andre og nye metoder som anvender CT innen non-invasiv hjertediagnostikk.

Målgrupper: Radiografer, radiologer og alle med interesse.

 • Tre dager
 • Pris for medlemmer: Kr 6900
 • Ikke medlemmer: Kr 8900
 • Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag.
 • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

  Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting: Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1395, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: [email protected]

Merk:

 • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikkeskjermen forstyrre de som sitter bak deg.
 • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

  Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)


Påmelding Program