FAGKURS:

CT-kolografi

Hands-on workshop

Dato: 9.–11. november 2022
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Do you speak English? Please send an e-mail for information in English to: [email protected]

Fagkurset planlegges med fysisk tilstedeværelseDu skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under deltagelsen din på vårt fagkurs. Konferansehotellet har store fellesarealer, slik at det er enkelt å holde eventuelle avstandsanbefalinger til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet. Det gjelder blant annet antall deltagere, avstand i konferanserommet og utenfor, trygg gjennomføring av måltider, tilgang til håndsprit og generelt ekstra renhold. Det planlegges ingen digital overføring eller deltagelse, og fagkurset vil bli utsatt om fysisk samling ikke kan gjennomføres . Se ellers våre faglige webinarer her på nettsiden: https://kurs.radiograf.no/fagkurs/webinar/108839

Publisert Sist oppdatert

Påmelding Program

Målgrupper: Radiologer, radiografer og andre som jobber med CT-kolografi.

Læringsmål: Deltageren skal etter endt kurs ha fått oppdatert og utviklet kunnskap om CT-kolografi. Deltageren skal få ferdigheter i planlegging, gjennomføring og etterarbeid med CT-kolografiundersøkelser.
Workshopen og casene vil bli utført på arbeidsstasjoner, hvor gjerne en radiolog og en radiograf fra samme sted kan sitte sammen to og to.

· Workshopen går over tre dager

· Pris for medlemmer: Kr 6900 (medlemmer av skandinaviske radiolog- og radiografforeninger får også denne prisen)

· Ikke medlemmer: Kr 8900

· Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag.

· Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ønsker å delta på den og ikke bor på hotellet: Kr 400

Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

Ekstra overnatting: Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1395, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: [email protected]

Merk: Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)