FAGKURS:

Kunnskapsbasert praksis

Dato: 11.–12. april 2024
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Publisert Sist oppdatert

Påmelding    Program

Læringsmål:

Etter endt fagkurs skal deltageren ha fått kunnskap om den systematiske prosessen og arbeids- og tenkemåten kunnskapsbasert praksis (KBP). Deltageren skal ha fått kunnskap om hvordan man ved hjelp av trinnene i KBP kan danne et mest mulig solid beslutningsgrunnlag for de valg man blir stilt overfor i praksis. Etter endt fagkurs skal deltageren også ha fått kunnskap om hvordan hen kan holde seg faglig oppdatert, være kritisk samt vurdere forskningens kvalitet og relevans for egen praksis.

Målgruppe: Alle som er interessert i å holde seg faglig oppdatert, som jobber med å oppdatere prosedyrer på arbeidsplassen, som vil skrive fagartikler, forskningsartikler og/eller er i gang med et eget prosjekt og for eksempel har behov for å finne fram til bakgrunnskunnskap. 

  • To dager 
  • Pris for medlemmer: Kr 5200 
  • Ikke medlemmer: Kr 7200 
  • Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag. 
  • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

Medlemmer av nordiske radiolog-, radiograf- og fysikerforeninger får også medlemspris.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting

Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:
http://www.thonhotels.no/?firma=TVA013575

Klikk her på lenken over for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnattiSng før dette fagkurset (tilknytningsdøgn) skulle overstige kr 1495, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: hans@radiograf.no

Merk:

  • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrrer de som sitter bak deg.
  • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)

Påmelding   Program

Powered by Labrador CMS