FAGKURS:

Mammografi

For nye og erfarne mammografer
Dato: Dette kurset er dessverre utsatt. Ny dato kommer.
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Fagkurset planlegges med fysisk tilstedeværelse
Mye er dessverre fortsatt usikkert, men en endelig avgjørelse om fagkurset skal gjennomføres eller utsettes tas én måned før startdato. Dersom fagkurset blir utsatt får alle påmeldte beskjed om det per e-post — om du er usikker, så meld deg på fagkurset nå og avvent beskjed én måned før startdato. Fagkursene blir fakturert etter det, så du vil ikke risikere å måtte betale om du melder deg på nå.

Publisert Sist oppdatert

Læringsmål: Etter endt fagkurs skal deltageren ha fått presentert resultater fra nye studier og kunnskap knyttet til screening, diagnostikk, behandling og seneffekter av brystkreft. Deltageren skal også ha fått avsatt tid til diskusjoner og refleksjon knyttet til det radiograffaglige arbeidet med screening samt til diagnostikk av brystkreft. Rammen er fremtiden og kunnskapsbaserte kostnadseffektive prosedyrer, både for kvinnene og de yrkesgruppene som er involvert.

Målgrupper: Radiografer som arbeider med mammografi og mammografiscreening. Kurset er fortrinnsvis ment som påbygning til basiskurset i mammografi, men alle med interesse er velkommen.

  • Tre dager
  • Pris for medlemmer: Kr 6900
  • Ikke medlemmer: Kr 8.900
  • Hotell: Kr 1400 per natt inkludert frokost og treretters middag.
  • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

    Spørsmål sendes per e-post til [email protected]


    Påmelding