FAGKURS:

MR-optimalisering 2.0

for radiografer, radiologer og medisinske fysikere

Ny dato: 23.–25. november 2022
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Publisert Sist oppdatert

Påmelding Program


Læringsmål: Etter endt fagkurs skal deltageren fått styrket kunnskapen om optimaliseringsjobben radiografer utfører på MR, herunder parametere, sekvenser, protokoller og pasienthåndtering. Deltageren skal også ha fått innsikt i og kunnskap om både standard og avanserte MR-teknikker i ulike anatomiske regioner, samt settes i stand til å optimalisere de ulike MR-undersøkelsene. Deltageren skal etter endt kurs beherske sikker og bedre bruk av MR, samt ha fått med seg nyttige tips og triks som skal inspirere til videre læring via foredrag basert på kunnskapsbasert praksis. Deltageren skal også ha fått ny kunnskap som de kan ta med seg hjem til avdelingen, og aktivt benytte til å utfordre egen praksis.

Målgrupper: Radiografer som jobber med MR og som har grunnleggende MR-kompetanse og praktiskerfaring, samt radiologer og medisinske fysikere som jobber med MR.

 • Tre dager
 • Pris for medlemmer: Kr 6900
 • Ikke medlemmer: Kr 8900
 • Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag.
 • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

  Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting: Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1395, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: [email protected]

Merk:

 • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikkeskjermen forstyrre de som sitter bak deg.
 • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

  Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)

  Påmelding Program
Powered by Labrador CMS