FAGKURS:

MR-optimalisering 3.0

for radiografer, radiologer og medisinske fysikere
Dato: 30. oktober–1. november 2024
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Publisert Sist oppdatert

Påmelding

Læringsmål:

Etter endt fagkurs skal deltageren fått styrket kunnskapen om optimaliseringsjobben radiografer utfører på MR, herunder parametere, sekvenser, protokoller og pasienthåndtering. Deltageren skal også ha fått innsikt i og kunnskap om både standard og avanserte MR-teknikker i ulike anatomiske regioner, samt settes i stand til å optimalisere de ulike MR-undersøkelsene.

Deltageren skal etter endt kurs beherske sikker og bedre bruk av MR, samt ha fått med seg nyttige tips og triks som skal inspirere til videre læring via foredrag basert på kunnskapsbasert praksis. Deltageren skal også ha fått ny kunnskap som de kan ta med seg hjem til avdelingen, og aktivt benytte til å utfordre egen praksis.

Målgrupper: Radiografer som jobber med MR og som har grunnleggende MR-kompetanse og praktiskerfaring, samt radiologer og medisinske fysikere som jobber med MR.

  • Tre dager
  • Pris for medlemmer: Kr 7200
  • Ikke medlemmer: Kr 9200
  • Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag.
  • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

Medlemmer av nordiske radiolog-, radiograf- og fysikerforeninger får også medlemspris.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting

Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:
http://www.thonhotels.no/?firma=TVA013575

Klikk her på lenken over for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset (tilknytningsdøgn) skulle overstige kr 1495, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: hans@radiograf.no

Merk:

Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrrer de som sitter bak deg.

Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)

Påmelding

Powered by Labrador CMS