FAGKURS:

MRI in Practice

For radiografer og radiologer
Dato: Ny dato 3.-6. mai 2022
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Fagkurset planlegges med fysisk tilstedeværelse
Mye er dessverre fortsatt usikkert, men en endelig avgjørelse om fagkurset skal gjennomføres eller utsettes tas én måned før startdato. Dersom fagkurset blir utsatt får alle påmeldte beskjed om det per e-post — om du er usikker, så meld deg på fagkurset nå og avvent beskjed én måned før startdato. Fagkursene blir fakturert etter det, så du vil ikke risikere å måtte betale om du melder deg på nå.

Publisert Sist oppdatert

Læringsmål: Etter endt fagkurs skal deltageren ha fått en gjennomgang av både fundamental og avansert MR-kunnskap. Deltageren skal ha fått oppdatert kunnskap om grunnprinsippene, bildekontrast, utstyr, sikkerhet, sekvenser, optimalisering, artefakter, k-space og MR-angio.

Målgrupper: Radiografer og radiologer som har eller ikke har erfaring med MR.

Fagkursets to første dager fungerer som grunnkurs, og de to siste dagene fungerer som videregående/avansert. Kurset tilbys i sin helhet og kan ikke deles opp. Det pedagogiske opplegget og verdien av det er vurdert som mest effektiv slik av ekspertene Westbrook og Talbot, da «alt henger sammen» i MR: De som ikke har erfaring med MR trenger en innføring i det mer videregående/ avanserte til slutt, og de som har erfaring trenger som regel å få repetert det grunnleggende i begynnelsen av kurset.

  • Fire dager
  • Pris for medlemmer: Kr 9900
  • Ikke medlemmer: Kr 11.900
  • Hotell: Kr 1400 per natt inkludert frokost og treretters middag.
  • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

    Spørsmål sendes per e-post til [email protected]


    Påmelding