FAGKURS:

PET/CT og PET/MR

I samarbeid med det danske Radiograf Rådet
Dato: 23.–24. september 2021
Sted: København sentrum

Fagkurset planlegges med fysisk tilstedeværelse
Du som kursdeltager skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under deltagelsen din på vårt fagkurs. Konferansehotellet har store fellesarealer, slik at det er enkelt å holde avstandsanbefalingene til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet. Det gjelder blant annet antall deltagere, avstand i konferanserommet og utenfor, trygg gjennomføring av måltider og generelt ekstra renhold.

Les mer og se video om hotellets tiltak her: https://www.thonhotels.no/sikkerhet-hos-thon-hotels/trygge-rammer-pa-konferanser-hos-thon-hotels/

Publisert Sist oppdatert
  • Læringsmål: Etter endt fagkurs skal deltageren ha fått oppdatert kunnskap om PET/CT, den tekniske utvikling og implikasjoner for klinisk praksis, om strålehygiene for personale og pasienter, om tracere og kvantifisering samt om terapi. Deltageren skal også ha fått oppdatert kunnskap om PET/MR, teknikk, protokoller, sikkerhet, artefakter, kvantifisering og kliniske caser.


Målgrupper: Radiografer, bioingeniører, bioanalytikere, fysikere, radiologer og andre med interesse.

Priser: Fagkurs med lunsjer, pausemat og drikke samt elektronisk materiell kr. 3.750,- DKR totalt for medlemmer, og kr. 5.625,- DKR for ikke medlemmer.

Anbefalte hoteller: Avenue Hotel Copenhagen (ved Radiograf Rådet) (15% kursusrabat – rekvirer rabatkode ved tilmelding) Cab Inn Scandinavia (ca 400 meter)

Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Spørsmål sendes per e-post til: [email protected]

Merk:

  • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrre de som sitter bak deg.
  • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)

Klikk her for mer informasjon, program og påmelding