FAGKURS:

Skjelettundersøkelser

For alle med interesse
Dato: 11.—13. mai 2022
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Fagkurset planlegges med fysisk tilstedeværelse
Du som kursdeltager skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under deltagelsen din på vårt fagkurs. Konferansehotellet har store fellesarealer, slik at det er enkelt å holde avstandsanbefalingene til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet. Det gjelder blant annet antall deltagere, avstand i konferanserommet og utenfor, trygg gjennomføring av måltider og generelt ekstra renhold.

Les mer og se video om hotellets tiltak her:
https://www.thonhotels.no/sikkerhet-hos-thon-hotels/trygge-rammer-pa-konferanser-hos-thon-hotels/

Publisert Sist oppdatert

Påmelding

Læringsmål: Etter endt fagkurs skal deltageren ha fått styrket og utviklet sin kompetanse som ligger til grunn for å utføre skjelettundersøkelser på en best mulig måte med best mulig resultat. Deltageren skal også ha fått en innføring i hva kunnskapsbasert praksis er og hva det kan innebære i praksis. Deltageren skal også ha fått ferdigheter i bruk av denne metoden profesjonelt, og fått en utvidet forståelse for hvordan kvaliteten på undersøkelser og prosedyrer lokalt kan forbedres, samt fått en innføring i hvordan de kan gjennomføre kvalitetsstudier på sin arbeidsplass.

Målgrupper: Radiografer, radiologer og andre interesserte.

 • Tre dager
 • Pris for medlemmer: Kr 6900
 • Ikke medlemmer: Kr 8900
 • Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag.
 • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400


  Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

  For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

  Ekstra overnatting: Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

  Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1345, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

  Spørsmål sendes per e-post til: [email protected]


  Merk:

 • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrre de som sitter bak deg.
 • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)


Påmelding