FAGKURS:

Strålevern

I fremtiden
Dato: 17.–18. november 2021
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Fagkurset planlegges med fysisk tilstedeværelse
Du som kursdeltager skal være trygg på at du blir ekstra godt ivaretatt under deltagelsen din på vårt fagkurs. Konferansehotellet har store fellesarealer, slik at det er enkelt å holde avstandsanbefalingene til helsemyndighetene. Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet. Det gjelder blant annet antall deltagere, avstand i konferanserommet og utenfor, trygg gjennomføring av måltider og generelt ekstra renhold.

Les mer og se video om hotellets tiltak her: https://www.thonhotels.no/sikkerhet-hos-thon-hotels/trygge-rammer-pa-konferanser-hos-thon-hotels/

Publisert Sist oppdatert

Påmelding Program

Læringsmål: Etter endt fagkurs skal deltageren ha fått oppdatert kunnskap om strålevern, og da særlig relatert til fremtidige utfordringer og muligheter. Deltageren skal ha også ha fått en innføring i strålevern vs. AI, med fokus på temaer som big data og dosemonitorering, samt fått et innblikk i strålevern relatert til MR.

Målgrupper: Radiografer, strålevernkoordinatorer, strålevernkontakter, radiologer, medisinske fysikere og andre med interesse.

 • To dager
 • Pris for medlemmer: Kr 4700
 • Ikke medlemmer: Kr 6700
 • Hotell: Kr 1400 inkludert frokost og treretters middag.
 • Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400


  Medlemmer av det danske Radiograf Rådet, Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor og de skandinaviske radiologforeninger får også medlemspris på våre fagkurs.

  For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

  Ekstra overnatting: Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

  Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1345, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

  Spørsmål sendes per e-post til: [email protected]


  Merk:

 • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikke skjermen forstyrre de som sitter bak deg.
 • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)

Påmelding Program