FAGKURS:

Traume

Dato: 8.–9. februar 2024 
Sted: Hotell Opera i Oslo sentrum

Publisert Sist oppdatert

Påmelding   Program


Læringsmål:
Etter endt fagkurs skal deltageren ha fått ny og oppdatert grunnkunnskap om initial traumebehandling, der de ulike profesjonene vil holde innlegg om sine fagområder. Deltageren skal ha fått innsikt i traumeteamet fra nevrokirurg, thoraxkirurg, gastrokirurg, ortoped og barnekirurg med teamarbeid og teamdynamikk som ramme. Deltageren skal også ha fått styrket den bildediagnostiske kompetansen som brukes til utredning av traumepasienten på CT, MR og intervensjon. Deltageren skal etter endt fagkurs inneha kunnskap om og kunne gjenkjenne de vanligste skadene hos traumepasienten, prioritert utredning og behandling av disse, samt fått en innsikt i hva de andre i teamet gjør med vekt på hovedpunkter innen kommunikasjon.

Målgrupper: Radiografer og annet helsepersonell som jobber med traumer. 

• 2 dager
• Pris for medlemmer: Kr 5200
• Ikke medlemmer: Kr 7200
• Hotell: Kr 1500 per natt inkludert frokost og treretters middag.
• Pris for nettverksmiddagen første kveld, for deg som ikke bor på hotell: Kr 400

Medlemmer av nordiske radiolog-, radiograf- og fysikerforeninger får også medlemspris.

For ikke medlemmer kommer et tillegg til kursavgiften på kr 2000.

Ekstra overnatting

Alle deltagere kan benytte vår rabattavtale med Thon-hotellene fritt. Dersom du for eksempel ønsker å komme en dag før, eller benytte anledningen til å bli over helgen etter fagkurset, så kan du bestille og betale ekstra overnattinger direkte med hotellet her:

Klikk her for å komme dirkete til Thons hjemmesider ferdig pålogget med vår rabatt. Dersom prisen for en ekstra overnatting før dette fagkurset skulle overstige kr 1495, så ta kontakt med Hans Flaata per e-post.

Spørsmål sendes per e-post til: hans@radiograf.no

Merk:

  • Det blir ikke lenger delt ut kompendier i papirformat. Materiellet distribueres elektronisk til deg i forkant av fagkurset. Vi anbefaler å bruke nettbrett som kan ligge på bordet, slik at ikkeskjermen forstyrre de som sitter bak deg.
  • Fagkursene starter vanligvis kl. 10.00 første dag, og avsluttes kl. 15 siste dag. Se program dersom publisert.

Norsk Radiografforbunds fagkurs er godkjente av Akademisk Studieforbund (AKS)

Påmelding  Program

Powered by Labrador CMS